CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΑ !!!

Καλησπέρα!!!

Ξέρω πως δεν είμαι καθόλου στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα με την συγκεκριμένη ανάρτηση , αλλά δεν κρατιόμουν ήθελα πολύ να σας το δείξω.










Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!
Φιλάκια!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα δωράκια!

Καλησπέρα σας φίλοι μου!Τι κάνετε?Πως είστε?

Από ότι βλέπω όλοι προετοιμαζόμαστε για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.Εγώ έφτιαξα κάποια  δωράκια έτσι για το καλό και σήμερα θα σας δείξω αυτά που έχουν λάβει οι παραλήπτες.
Που λέτε αυτήν την κατασκευή την διασκέδασα πολύ , στην αρχή για να σας πω την αλήθεια την φοβήθηκα μου φάνηκε βουνό αλλά τελικά δεν ήταν καθόλου δύσκολη.Έφτιαξα όχι 1 ούτε 2 ούτε 3 αλλά 4 από αυτά τα τόσο υπέροχα ημερολόγια που μετράμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και τα χάρισα σε φίλες.Από ότι μου είπαν τις άρεσαν πολύ.






Και μια κορνιζούλα Χριστουγεννιάτικη!!!

Να περνάτε καλά!!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μύρισαν Χριστούγεννα.....

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Πω πω πόσο καιρό έχω να κάνω ανάρτηση .......κάθε φόρα λέω πως δεν θα ξανά  αφήσω να περάσει τόσος καιρός χωρίς καινούρια ανάρτηση και κάθε φορά τα ίδια κάνω.Μου φαίνεται θα το βάλω σαν υπόσχεση τις καινούριας χρονιάς και αυτό μαζί με τόσα άλλα.
Πως είσαστε?Οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και μέρες στην γειτονιά μας , χαζεύω όλα αυτά που φτιάχνεται το ένα καλύτερο από το άλλο.
Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή ξαναγίνομαι παιδί χαίρομαι , γελάω ακούω όλη μέρα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το βράδυ βλέπω διάφορες ταινίες με το ίδιο θέμα.Λέτε να είμαι ξωτικό?χο χο χο
Φέτος ήθελα να αλλάξω το δέντρο  να το κάνω πιο παιχνιδιάρικο , έτσι εφοδιάστηκα με ξύλινα και υφασμάτινα στολίδια τα οποία  αγόρασα την προηγούμενη χρονιά , τέλος σεζόν με έκπτωση γιατί είναι   πανάκριβα τα άτιμα (φέτος θα πάρω λίγα ακόμη γιατί σαν να μου κάνει κάποια κενά) και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το αποτέλεσμα.




Έφτιαξα και κάτι ακόμη όμως ένα gingerbread house , δεν έχω ξαναφτιάξει και φοβόμουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα ,το διασκέδασα πολύ  μπορώ να πώ και του χρόνου σίγουρα θα το ξανά επιχειρήσω.




Και μια από το τραπέζι που το έχω στολίσει.......


Αυτά για σήμερα φίλοι μου.
Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία πάνω από όλα και αγάπη!!!
Φιλάκια